Start sessies op de Nieuwe Maesberg

coaching met paarden nieuwe maesberg

Coaching in de kudde met 23 paarden midden op de Veluwe. Een boswandeling als onderdeel van, of om te integreren na de sessie. Vuurceremonies en cacao cirkels in onze achtertuin. Of een cacao ceremonie in de groepsruimte. Op onze nieuwe plek, De Nieuwe Maesberg in de bossen van Arnhem kan het allemaal!

Deze zomer ben ik met man en paard verhuisd naar deze prachtige plek. Ik denk dat er geen betere plek is om te coachen met paarden dan de Nieuwe Maesberg. We wonen in een klein huisje met een houtkachel midden in het bos. Mijn paard staat aan huis, in een kudde met 22 andere paarden en ze leeft op een zeer natuurlijke manier. 24 uur per dag buiten met mogelijkheden om overdekt te staan als ze dat wil. Ze kan altijd eten en dankzij de kuddedynamiek en het grote land beweegt ze veel.

De Nieuwe Maesberg is een plek waar zoveel moois samenkomt. Het is een holistisch paardenverblijf en een woongemeenschap met 40 kleine huisjes. Daarin wonen en werken verschillende coaches, therapeuten, lichaamswerkers en mensen die in andere disciplines werken. Iedereen is bezig met duurzaamheid en andere manieren van wonen en leven.

Er is een groepsruimte waar we cacao ceremonies en workshops kunnen geven, een campingveld voor overnachtingen en er is al een zaadje geplant voor verschillende mooie samenwerkingen. Bij ons huisje komt een eigen coach- en klankruimte, maar dat is nog even work in progress. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wat kun je hier doen?

Op deze plek kom je weer in verbinding met jezelf: met je hart, levensenergie en je dieperliggende kracht. Het is indrukwekkend om midden in de natuur een gecoacht te worden met een grote kudde paarden. Ik kan het weten omdat ik hier zelf een jaartraining sjamanistisch coachen met paarden heb gedaan en hier nu zelf mag werken. Fijn dat je daarna lekker het bos in kan om de sessie te integreren.

Voor mij leent deze plek zich om alles waar ik de afgelopen jaren ervaring in heb opgedaan te combineren. Je kunt nu bij mij terecht voor:

Plan jouw sessie via mail of whatsapp. Heb je vragen over deze sessies? Schroom niet om mij te bellen, mailen of appen. Bekijk de tarieven of de veelgestelde vragen.

Bereikbaarheid
Voor een coachingsessie naar de Veluwe. Dat klinkt misschien ver en tijdrovend. Ik heb goed nieuws! De Nieuwe Maesberg ligt helemaal in het bos én heel dichtbij Arnhem. Vanaf de afrit van de A12 rijd je er 5 minuten over. Het is ongeveer een uur rijden vanaf Rotterdam, Amsterdam en Gouda, 40 minuten vanaf Utrecht. Met de trein kun je er ook komen. Vanaf intercity station Arnhem is het 25 minuten met de ov-fiets en dan fiets je grotendeels door het bos. Ook kun je de bus pakken, dan moet je nog wel een klein stukje lopen. Natuurlijk door het bos 😉

Ik zie er zo naar uit om je hier te ontmoeten!

Adres: De Maesberg, Harderwijkerweg 2, 6816 VA Arnhem

De Nieuwe Maesberg paardencoaching