Doorlopend: Individuele coaching met paarden

De Nieuwe Maesberg Harderwijkerweg 2, Arnhem

Paarden zijn zeer gevoelige dieren en voelen je feilloos aan. Ik vertaal het gedrag van de paarden naar een taal die jij begrijpt en samen zetten we stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Een sessie bij de paarden kun je boeken op doordeweekse dagen en in overleg in het weekend.

€123

Op afspraak: Opstelling met paarden

De Nieuwe Maesberg Harderwijkerweg 2, Arnhem

Een opstelling met paarden kan je helpen om meer geluk en rust in je leven toe te laten. Paarden maken zichtbaar wat er in je onderbewuste speelt en daardoor komt er ruimte voor verandering.

€150

Cacao ceremonie met klankreis en meditatieve boswandeling

De Nieuwe Maesberg Harderwijkerweg 2, Arnhem

Tijdens de ceremonie drinken we een heerlijk pure cacao en stem je af op jouw intentie. Daarna nemen we je mee op een dromerige klankreis naar je hart met klankschalen, gitaar en handpan. Ook maken we een meditatieve boswandeling. Een diepe ontspanning voor lichaam, ziel en geest.

€37,50

Workshop: Uit je hoofd, in je hart met paarden

De Nieuwe Maesberg Harderwijkerweg 2, Arnhem

Paarden hebben een energetisch veld rondom hun hart dat 5x groter is dan dat van de mens. Dat kun je voelen. Je wordt ook gelijk rustig doordat hun hartslag net iets lager is dan die van ons. Daarom kun je bij paarden zo goed leren om uit je hoofd te komen en in je hart te zijn. Dat gaan we doen tijdens deze workshop.

€59

Nieuwe Maesberg Festival

De Nieuwe Maesberg Harderwijkerweg 2, Arnhem

Kom naar de eerste editie van het Nieuwe Maesbergfestival op onze nieuwe locatie. Het paard loopt als rode draad door dit feest van bewustzijn. Met paardencoaching, ceremonies, cacao, workshops en muziek!

€33 – €69
© Auteursrecht - Metgezel - Website door: Arriebarrie