Samen naar de paarden

duo paardencoaching

Of je nu samen een liefdesrelatie hebt, of als vriendinnen of vrienden een bijzondere ervaring wilt delen. In dit blog lees je wat een duo paardencoaching kan betekenen voor je vriendschap of relatie.

Paarden spiegelen en de kudde laat jullie achterliggende patronen zien. Dingen die in de ogen van de paarden zo logisch zijn, maar waar wij zelf nog helemaal niet aan hebben gedacht dat daar het antwoord op je vraag zou liggen.

In een individuele sessie kijken we ook naar deze patronen, maar het kan het ook heel fijn zijn om zo’n sessie samen mee te maken. De ander kijkt mee en dat is fijn als je er later over wilt praten. En andersom ben jij ook getuige van wat er gebeurt bij de sessie van de ander. Bovendien lukt het in bijzijn van de paarden en in de prachtige bosrijke omgeving vaak goed om met elkaar te verbinden.

duo paardencoaching

Verbinden en steunen

Ook kun je gevraagd worden om representant te zijn bij de coaching van de ander. Dan sta je voor een deel wat boven komt in de sessie. Hoe mooi is het om echt even te ervaren hoe dat stuk van de ander dat je soms lastig vindt voor hem of haar voelt? Of om als vriendinnen voor elkaars hart of vrouwelijke energie te staan? Dit is in mijn ogen de meest verbindende manier om elkaar werkelijk te zien en te steunen.

Door op zo’n manier bij elkaars sessie aanwezig te zijn, snap je beter waar dingen bij de ander vandaan komen. Dit gaat zo zoveel verder dan even vertellen hoe het gaat. Soms wil je jezelf zo graag dieper delen, maar kun je de woorden niet vinden. De paarden laten het gewoon aan jullie zien. Op deze manier kun je een stuk van jezelf laten zien, gewoon door te vertrouwen op datgene wat boven komt in het veld.

Vind je het ook wel spannend? Dat kan ik me voorstellen. Maak je geen zorgen. Paarden maken nooit iets los wat nog niet rijp is om aangekeken te worden, in de kudde zorgen ze ook dat alle kuddeleden goed blijven functioneren en veilig zijn.

Quality time

Een duo paardencoaching garandeert quality time met je partner, vriend of vriendin. Ik ontvang jullie met koffie, thee en wat lekkers en daarna gaan we de kudde in. Jullie krijgen allebei een sessie tussen de paarden en zijn getuige van elkaars coaching. Wil jij samen een heerlijke ochtend of middag naar het bos, ontmoetingen met vrije paarden in de kudde en ondertussen inzichten krijgen? Een duo paardencoaching is een waardevolle manier om samen te groeien.