Ontvang jouw gratis meditatie

Zit je vol van indrukken en ervaringen? Had je een lastige ontmoeting? Of heb je wellicht veel in je hoofd gezeten? Neem dan even een moment voor jezelf met een geleide meditatie met ontspannende muziek.

Deze energetische geleide meditatie helpt je om weer in contact te komen met jouw hart, jouw liefdevolle bron. Ook schoon je jouw energieveld op, waardoor je voelt dat je liefde weer gaat stromen. Ook kun je ontspannen met de zachte live ingespeelde muziek van Job den Dulk van Cacao & Klank op de handpan op de achtergrond.

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang en ontspannend en nuttig moment voor jezelf. Een eerste stap om even rustig en opgeruimd te worden. Misschien is dit al voldoende en anders kan een coaching met mij en de paarden je wellicht verder helpen. We kunnen altijd vrijblijvend bekijken wat er nodig is om blokkades en oude patronen op te ruimen en in te wisselen voor meer zelfliefde, geluk en levensenergie.

Als je je mailadres achterlaat, krijg je automatisch mijn maandelijkse update met mooie events en kortingacties. Ook deel ik hier blogs over thuiskomen bij jezelf en een meer vervullend leven. Bevalt deze meditatie? Ik deel regelmatig nieuwe online meditaties met ontspannende live ingespeelde muziek.