Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacao ceremonie met klankreis en stiltewandeling

21 januari @ 14:00 - 17:00

- €49,30
cacao ceremonieJulia Bo Heijnen

Ga jij mee op een dromerige klankreis, zwevend op het liefdevolle gevoel dat pure cacao je geeft? Deze cacao ceremonie biedt een moment om even heel dicht bij jezelf te komen.

Tijdens de cacao ceremonie drinken we een heerlijk pure cacao en stem je af op jouw intentie. Deze eeuwenoude ceremoniële drank helpt je om je hart te openen, te verbinden met jezelf en anderen, dingen te doorvoelen en met creëren. Onze ceremonie is gericht op naar binnen keren en diep ontspannen. Tijdens de ceremonie is er meditatie en visualisatie, stilte, klank en een meditatieve wandeling door het bos. Echt een moment om weer af te stemmen met jezelf met behulp van cacao en de setting die wij creëren.

Muzikant Job den Dulk van Cacao & Klank bespeelt klankschalen, gitaar en handpan. Dit brengt een diepe ontspanning voor lichaam, ziel en geest. Daphne helpt je om (weer) contact te maken met je hart vanuit haar ervaring als natuur- en paardencoach en begeleider van moderne ceremonies. Hier lees je meer over ons werk met cacao.

Deze cacao ceremonie vindt plaats op onze nieuwe woon- en werkplek holistisch centrum De Nieuwe Maesberg in de bossen nabij Arnhem.

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€49,30

Organisatoren

Metgezel
Cacao en Klank

Locatie

De Nieuwe Maesberg
Harderwijkerweg 2
Arnhem, 6816 VA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€49,30

Organisatoren

Metgezel
Cacao en Klank

Locatie

De Nieuwe Maesberg
Harderwijkerweg 2
Arnhem, 6816 VA
+ Google Maps