Voorjaarsactie: Paardencoaching voor self care

De lente komt eraan! Geef jezelf een boost met deze voorjaarsactie: een kennismakingssessie paardencoaching voor self care.
voorouderlijn paarden

Je voorouderlijn helen met paarden

Soms draag je zonder het te weten lasten mee van je ouders, grootouders of mensen nog verder terug in jouw voorouderlijn. Belemmerende patronen, trauma, angsten. De paarden laten zien hoe je dat weer op kunt schonen.
12 heilige nachten

De 12 heilige nachten

De 12 heilige nachten is de tijd tussen Kerst en Driekoningen. In veel tradities is dit een heilige tijd om naar binnen te keren en te leren van je dromen.
verlangen

De kracht van je verlangen

De kracht van het verlangen is zo enorm dat het je verlangen alleen nog maar groter maakt. Hoe ga je om met zulke verlangens, zeker wanneer ze onvervuld blijven?
opstelling met paarden

Kijk mee met een opstelling met paarden

Een opstelling met paarden over relaties, zelfliefde en verlangen.

Waarom opstellingen met paarden?

Inmiddels heeft bijna iedereen wel gehoord van werken met opstellingen. Maar waarom zou je een opstelling met paarden doen?
duo paardencoaching

Samen naar de paarden

Of je nu samen een liefdesrelatie hebt, of als vriendinnen of vrienden een bijzondere ervaring wilt delen. In dit blog lees je wat een duo paardencoaching kan betekenen voor je vriendschap of relatie.
vind je medicijn

Vind je eigen medicijn

In een interview met LINDA. vertelde ik hoe dankzij paarden uit een burn-out kwam. Daarna kreeg ik de vraag: 'Hoe wist je dan dat paarden je medicijn waren?’
Schaduwwerk met paarden

Schaduwwerk

Schaduwwerk, dat klinkt heftig! Terwijl het eigenlijk zo bevrijdend kan zijn. Zelf deed ik afgelopen weekend schaduwwerk en ook in de sessies met de paarden komt het vaak aan bod.
Couples cacao

Leren van de liefde

Waarom de liefde zo moeilijk is. Of kan ik beter zeggen: zo leerzaam. Het zijn twee kanten van dezelfde medaille.