,

Voor vriendinnen

vriendencoaching paarden arnhem

Voor jullie. Vanuit dankbaarheid voor alle vriendinnen op de wereld.

Hoe kan het toch zijn dat er vrouwen zijn die door wind en wind naast je willen lopen? Die blijven luisteren, ook als je keer op keer met hetzelfde zit. Die je met één aaitje over je wang, midden in je verhaal kunnen laten huilen. Hoe fijn is het toch om je dan door haar te laten omarmen. En hoe eerlijk, dat je kort daarop met een grillige grap over jouw persoonlijkheid ook weer op eigen benen wordt gezet.

Gelukkig dat de rollen zich dan als vanzelf weer omdraaien. Dat jij opeens háár anker bent in een zee van twijfels. Dat je soms je hart als een vlinder voelt klapperen als zij vrolijk vertelt. Dat je buikpijn krijgt als zij iets spannends moet doen en er dan mee worstelt om het weer los te laten. En hoe de schoonheid bij je binnenkomt, als je via het licht in haar ogen kijkt als je haar voor haar verjaardag meeneemt naar een andere stad.

“De troostrijkste momenten in mijn leven waren momenten waarop iemand tot me zei: Ik kan je pijn niet wegnemen, ik weet geen oplossing voor je probleem, maar ik beloof dat ik je niet in de steek zal laten, ik zal bij je blijven zolang ik kan.”

Henri Nouwen

Er zó zijn voor elkaar is alleen mogelijk als we onze aanwezigheid vol in de ontmoeting inbrengen. Onszelf laten zien, onze waarden noemen, onze gaven geven. Een levenslange uitnodigingen tot delen, schenken, geven en nemen.

Samen naar de paarden

Hoe zou het zijn om samen met je vriendin een sessie bij de paarden te doen? Vertrouwd met elkaar jullie binnenwerelden onderzoeken. Misschien zelfs voelen hoe het is om haar te zijn, als representant van innerlijke delen die je vast niet onbekend van haar zijn. Jezelf laten kennen in jouw stukken die anders wel óf juist niet ter tafel komen, zonder woorden, in een diepe ervaring in het veld van de paarden.

Maak mooie herinneringen met elkaar.


Om dit te stimuleren en als dank voor alle mooie vrouwenvriendschappen in de wereld: een speciaal aanbod. In november, december en januari kun je je vriendin meenemen voor een duosessie bij de paarden voor €209 in plaats van €239. Een prachtcadeau, of mooie uitnodiging om je vriendin met korting mee te vragen.