Tijd voor jou

Voel je dat je samen met de paarden nieuwe stappen wilt zetten in jouw persoonlijke ontwikkelproces? Boek dan een sessie. Hier vind je de tarieven voor de coaching met paarden, de opstellingen met paarden en de workshops. Als je vragen hebt of op een andere manier wilt samenwerken, neem dan gerust contact op.

 • Individuele coaching met paarden
  Een deep dive in de kudde over  jouw coachvraag of intentie. Eerste sessie inclusief intakegesprek: €149,00. Duur ongeveer 2 uur. Vervolgsessie: €136,00 Duur 1,5 uur. Bedrag is inclusief de mogelijkheid tot telefonisch integratiegesprek van ongeveer 20 minuten.
 • Duo coaching
  Een ochtend of middag waarin jullie allebei een persoonlijke sessie krijgen. Bovendien kun je meedoen als representant in elkaars coaching. Een waardevolle manier om samen de diepte in te gaan bij de paarden. We starten met landen en een kort gesprek. Vervolgens twee coachings. €249,00
 • Paardenmedicijn: 3 sessies
  Een deep dive in de kudde en in jouw persoonlijke ontwikkeling. De eerste twee sessies zijn in de kudde. De 3e sessie is een integratiewandeling (met of zonder paard) door het bos. 1 op 1 begeleiding en tussentijdse support indien gewenst. €365,00.

Coaching met paarden

In een coaching met paarden maak je contact met de kudde aan de hand van jouw vraag. Het kan gaan om dagelijkse situaties, maar ook om grote levensvragen.

 • Opstellingen met paarden
  Een ochtend of middag met opstellingen, waarbij de deelnemers representant zijn in elkaars opstelling. Eigen opstelling: €155,00 op een georganiseerde opstellingendag, Zie agenda. (Mee)komen als representant is mogelijk, stuur een bericht. Opstellingen ook mogelijk op aanvraag, bijvoorbeeld met groep vriendinnen, team, leiderschapsgroepjes etc, kosten afhankelijk van de opzet van de dag (locatie, lunch, aantal uren gebruik van locatie). Mail je aanvraag.

Opstellingen met paarden

Een opstelling met paarden is een krachtige ervaring. Paarden laten zien wat er nodig is om de balans in je (familie)systeem te herstellen.

 • Herbronnen
  Een dag Herbronnen in de energie van de paarden, het bos. Een verdiepende dag om op te laden. Lees meer.
 • Kinderactiviteiten
  Cursus Ponyplezier voor kinderen van 8-12 jaar en cursus Pony Power voor Kids voor kinderen van 6-10 jaar in samenwerking met Esther Evers van Horsesolutions. Lees meer.
 • Teamuitje, vriendinnendag, dagretreat, vrijgezellenfeest, babyshower
  Een ontspannen dag met je team of bijvoorbeeld vriendinnengroep op de Nieuwe Maesberg. Programma op maat met mogelijkheden tot paardencoaching, natuurbeleving, bosbaden, ademwerk, cacao ceremonie, live muziek, klankbad. Mogelijkheden tot biologische, huisgemaakte maaltijden. Georganiseerd door professionals die wonen en werken op De Nieuwe Maesberg. Prijs op aanvraag

Andere activiteiten

Een dagje verdiepen en ontspannen tussen de paarden in de natuur. Informeer naar het aanbod voor kinderen, families, vriendinnengroepen of teams.

Tarieven per 1 januari 2024. Bedragen zijn inclusief 21 procent BTW, tenzij het een zakelijke coaching betreft. Heb je grote behoefte  aan een sessie, maar kun je het niet betalen? Laat de kosten je niet weerhouden om contact te zoeken. Samen kijken we wat er mogelijk is.

Een coaching met paarden is op eigen risico. Annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Bij extreme weersomstandigheden worden de sessies kosteloos verzet.

Reviews

“Het afgelopen half jaar mocht ik drie keer de wei op samen met Daphne. Het was voor mij nieuw om door paarden begeleid te worden. Ik voel diepe eerbied voor de paarden en de zuivere spiegels en ondersteuning die zij boden. Daarnaast voel ik grote dankbaarheid voor de puurheid en afstemming waarmee Daphne de paarden vertolkte. Vanuit een zachte kracht en passie voor het werk dat zij doet en met heel veel zorg naar mijn behoeften in het moment. De sessies hebben me geholpen om meer inzicht te krijgen in de relatie met mijn ouders en mijn eigen vrouwelijkheid en seksualiteit. Ik mocht hierin loslaten en verbinding voelen met mijn eigen kracht. De beelden die de paarden mij voorspiegelden zal ik niet meer vergeten en hebben een innerlijke verschuiving teweeg gebracht.”

“Een middag met Metgezel was een hele fijne ervaring. Daphne is een open en warme persoonlijkheid en stelt je op je gemak. Midden tussen de paarden wat voelt of je onderdeel van de kudde bent, is heel speciaal. Een hoop inspiratie meegenomen naar huis.”

“Ik heb onlangs een opstelling gedaan in een groepje tijdens de workshop Uit  je hoofd, in je hart. Het is magisch wat er ontstond en wat de paarden deden om verbinding te leggen. Daphne vertaalde wat de paarden lieten zien. Magisch was het, back to nature. Ik gun dit iedereen, of je nou van paarden houdt of niet, dit geeft nieuwe inzichten en heling.”

“Onder de intuïtieve en liefdevolle begeleiding van Daphne doken we het veld in, waar ik als representant dit keer meedeed. De opbouw was fijn, de opstelling zelf krachtig, voor zowel de representanten als degene voor wie de opstelling was. Hoe bijzonder om dat met de steun van paarden te doen. Ik kan Metgezel zeker aanraden. Voor nu beleef ik na, integreer ik al deze diepe lessen en heling en hoop ik nog vaak deel te gaan nemen!”

“Wat een mooie en fijne sessie met de paarden heb ik gehad onder de deskundige leiding van Daphne. De sessie heeft me erg veel inzichten en eyeopeners gegeven en het was bijzonder voor mij om voor het eerst een opstelling met paarden te kunnen doen.”

© Auteursrecht - Metgezel - Website door: Arriebarrie