Investeer in jezelf

Hier vind je de tarieven voor de coaching met paarden, de opstellingen met paarden en de workshops van Metgezel. Als je vragen hebt of op een andere manier wilt samenwerken, neem dan gerust contact op.

 • Individuele coaching met paarden
  Een individuele sessie in de kudde met 3 paarden over jouw persoonlijke coachvraag. €123,00
 • Traject van 3 coachings met paarden
  Verdiep je proces met dit persoonlijk ontwikkeltraject van 3 systemisch/energetische paardencoachsessies en tussentijdse opdrachten en support. €356,00
 • Duo coaching
  Een ochtend of middag waarin jullie allebei een persoonlijke sessie krijgen. Bovendien kun je meedoen als representant in elkaars coaching. Een waardevolle manier om samen de diepte in te gaan bij de paarden. We starten met een gesprek en meditatie en doen vervolgens twee coachings. Inclusief koffie, thee en wat lekkers. €225,00

Coaching met paarden

In een coaching met paarden maak je contact met de kudde en het veld van je onbewuste. De paarden brengen je naar je kracht. Het kan gaan om dagelijkse situaties, maar ook om grote levensvragen.

 • Opstellingen met paarden
  Een ochtend of middag met opstellingen, waarbij de deelnemers representant zijn in elkaars opstelling. Zie voor data de agenda of mail je aanvraag. Eigen opstelling: €150,00. (Mee)komen als representant €25,00.
 • Workshop met opstellingen
  Regelmatig zijn er opstellingendagen rondom bepaalde thema’s waarbij we ter plekke kijken wat er wordt opgesteld. V.a. €55,00

Opstellingen met paarden

Een opstelling met paarden is een krachtige ervaring. Paarden laten zien wat er nodig is om de balans in je systeem te herstellen.

 • Een-op-een ceremonie
  Een deep-dive in je eigen proces met een ceremonie bij de paarden of met cacao in de natuur. Een ceremonie op maat van 2 uur, inclusief afstemming en voorbereiding. Lees meer. €150,00
 • Moderne ceremonie in een groep
  Vrouwenceremonie, Herfst-, Winter-, Lente- of Zomerceremonie. Afhankelijk van locatie, groepsgrootte, programma. €69,00 – €95,00
 • Cacao ceremonie aan huis of op locatie
  Privé ceremonie met begeleide oefeningen, meditaties en live muziek i.s.m. muzikant Job den Dulk. Prijs afhankelijk van aantal mensen, wensen en locatie.
 • Moderne ceremonie op maat
  Denk aan geboorteblessing, baby shower, afscheid, vriendinnendag, verrassing voor je partner, etc. Prijs op aanvraag.

Moderne ceremonies

Ceremonies zijn lijken uit ons leven verdwenen. Dat terwijl het juist zo mooi is om in connectie met de natuur en met elkaar stil te staan bij een afscheid, de komst van een kindje of de relatie die je met elkaar hebt. Metgezel brengt de ceremonies terug, maar dan in een modern jasje. Met en zonder paarden.

Tarieven per 1 januari 2022. Bedragen zijn inclusief 21 procent BTW voor particulieren en exclusief BTW zakelijk. Heb je grote behoefte  aan een sessie of ceremonie, maar kun je het niet betalen? Laat de kosten je niet weerhouden om contact te zoeken. Samen kijken we wat er mogelijk is.

Reviews

“Het afgelopen half jaar mocht ik drie keer de wei op samen met Daphne. Het was voor mij nieuw om door paarden begeleid te worden. Ik voel diepe eerbied voor de paarden en de zuivere spiegels en ondersteuning die zij boden. Daarnaast voel ik grote dankbaarheid voor de puurheid en afstemming waarmee Daphne de paarden vertolkte. Vanuit een zachte kracht en passie voor het werk dat zij doet en met heel veel zorg naar mijn behoeften in het moment. De sessies hebben me geholpen om meer inzicht te krijgen in de relatie met mijn ouders en mijn eigen vrouwelijkheid en seksualiteit. Ik mocht hierin loslaten en verbinding voelen met mijn eigen kracht. De beelden die de paarden mij voorspiegelden zal ik niet meer vergeten en hebben een innerlijke verschuiving teweeg gebracht.”

“Een middag met Metgezel was een hele fijne ervaring. Daphne is een open en warme persoonlijkheid en stelt je op je gemak. Midden tussen de paarden wat voelt of je onderdeel van de kudde bent, is heel speciaal. Een hoop inspiratie meegenomen naar huis.”

“Ik heb onlangs een opstelling gedaan in een groepje tijdens de workshop Uit  je hoofd, in je hart. Het is magisch wat er ontstond en wat de paarden deden om verbinding te leggen. Daphne vertaalde wat de paarden lieten zien. Magisch was het, back to nature. Ik gun dit iedereen, of je nou van paarden houdt of niet, dit geeft nieuwe inzichten en heling.”

“Onder de intuïtieve en liefdevolle begeleiding van Daphne doken we het veld in, waar ik als representant dit keer meedeed. De opbouw was fijn, de opstelling zelf krachtig, voor zowel de representanten als degene voor wie de opstelling was. Hoe bijzonder om dat met de steun van paarden te doen. Ik kan Metgezel zeker aanraden. Voor nu beleef ik na, integreer ik al deze diepe lessen en heling en hoop ik nog vaak deel te gaan nemen!”

“Wat een mooie en fijne sessie met de paarden heb ik gehad onder de deskundige leiding van Daphne. De sessie heeft me erg veel inzichten en eyeopeners gegeven en het was bijzonder voor mij om voor het eerst een opstelling met paarden te kunnen doen.”

© Auteursrecht - Metgezel - Website door: Arriebarrie