Cacao ceremonie aan huis

Cacao is een drank die het hart opent en helpt bij het mediteren, creëren en bovenal verbinding brengt: met jezelf en met elkaar. Prachtig om samen ergens bij stil te staan, de kwaliteit van de tijd met elkaar te verhogen of om iets te vieren. Samen met muzikant Job den Dulk breng ik de cacao spirit bij je thuis of op locatie.

Cacao is zoveel meer dan warme chocolade. Oók heerlijk, maar door het bewerkingsproces is daar nu net de stof theobromine uit geroosterd. In ceremoniële cacao is dit stofje juist rijkelijk aanwezig. Het zorgt ervoor dat het energetisch hart open gaat. Daardoor kom je in een heerlijke hartenergie. De Maya’s wisten dat al langer. Zij dronken cacao bij bruiloften en andere rituelen. Langzaam verovert de plant nu ook de westerse harten.

“When the world goes into chaos, the Cacao Spirit will come out of the rainforest and help people reconnect to the magic wisdom of their hearts”

Profetie van de Maya’s

Samen begeleiden Job en ik met liefde een prachtige privé cacao ceremonie. Voor jou alleen, samen met je partner, met een goede vriend of vriendin, of met familie. Het kan ook een leuke verrassing voor iemand zijn.

Hoe ziet een cacao ceremonie aan huis eruit?

We maken voor jullie een heerlijke, stevige cacaodrank. Het drinken van cacao met intentie staat centraal. Dit kan van alles zijn: een nieuwe stap die jullie willen zetten, iets wat gevierd mag worden, of gewoon een heerlijk ontspannen middag met een privé concert. We verzorgen een ritueel dat past bij deze intentie, een geleide meditatie en Job neemt je mee op een dromerige klankreis met o.a. een handpan en klankschalen. Klankschalen zorgen voor een diepe ontspanning in heel je lijf.

Benieuwd? Als voorproefje hebben we alvast een meditatie voor je opgenomen:

Hartmeditatie

Muzikant (en mijn geliefde) Job is als geen ander thuis in het begeleiden van moderne rituelen op verschillende instrumenten. Daarnaast is hij singer/songwriter en speelt hij in de band Convoi Exceptional. Ik, Daphne, geef graag moderne rituelen vorm. Deze zijn geïnspireerd door de natuur, onze reizen door India, Guatemala en leven in Portugal, verschillende vormen van meditatie, sjamanisme, reiki en systemisch werk. Samen vinden wij het fantastisch om het gewone bijzonder te maken en stil te staan bij wat voor jou belangrijk is.

Ceremoniële cacao

Wij werken met de ceremoniële cacao van Erik en Leonie van Pure Kakaw, omdat zij de cacao afnemen van ecologisch beheerde voedselbossen in Nicaragua en Guatemala waar ze persoonlijke contacten mee onderhouden. Zo is het zeker weten duurzaam geteeld en ethisch verantwoord. Wil je geen ceremonie, maar wel zelf deze cacao bestellen? Dat kan ook, via deze link.


Voor de privé cacao ceremonie aan huis of voor een team maken we een prijs op maat, inclusief BTW, cacao en kilometervergoeding.