Geleide meditatie voor het hart

Omdat de lockdown maar blijft duren. Omdat je hart snel vol raakt met met zorgen en je soms je positiviteit verliest. Redenen genoeg om voor jullie deze hartmeditatie op te nemen.

De meditatie, begeleid met muziek op de handpan van Job den Dulk, helpt je om te verbinden met je innerlijke glimlach. Hierdoor verhoog je je vibratie. Even wat positiefs voor jezelf en daarmee voor het collectief!

Begeleide energetische hartmeditatie:

Deze meditatie doe ik vaak (kort) voor we het weiland in gaan tijdens een coaching met paarden, omdat deze meditatie zorgt dat je geen onnodige zware energie meedraagt. Fijn voor de dieren, maar zeker ook voor de mensen om je heen!

Mediteren-hartsmediatie-cacao

Zo gauw het weer mag, zie je nieuwe activiteiten in de agenda verschijnen. Tot die tijd kun je wel terecht voor een individuele coaching met paarden.

Verder is een vorm van geleide meditatie een vast onderdeel van de cacao ceremonies die ik organiseer samen met muzikant (en mijn geliefde) Job den Dulk. Tijdens de lockdown is er bij ons thuis veel cacao gedronken en dat heeft geleid tot iets nieuws wat wij samen aanbieden: een privé ceremonie met cacao en live muziek.

Maakt dit je nieuwsgierig naar de coaching, workshops en opstellingen met paarden, of de moderne ceremonies?