Podcast Op de sofa

Podcast Op de Sofa

Ik was te gast in een podcast over therapie en vertel over mezelf, hoe ik werk en wat paardencoaching allemaal kan brengen.

Met haar podcast creëert Denise van Breemen meer openheid over therapie. Iets waar ik volledig achter sta, want waarom is iets dat ons zo verder helpt vaak nog taboe? Daarom ga ik in deze podcast over therapie zelf met de billen bloot 😉 en vertel ik open over mijn proces. Ik vertel hoe paarden een persoonlijk ontwikkelproces in mij wakker hebben gemaakt. Een gesprek over groot dromen, de verbinding verliezen en weer terugvinden en de zoektocht naar ondernemen vanuit het hart.

Natuurlijk leg ik uit hoe coaching met paarden werkt, wat paarden dan allemaal laten zien en bij je aan kunnen raken. Ook vertelt Denise over de paardencaching die ze bij mij onderging. Zo krijg je gevoel bij wat deze manier van werken kan betekenen voor jou.