Metgezel in de media

Doordat door Corona mijn andere werk opeens ophield, kon ik veel tijd met de paarden doorbrengen en zette ik Metgezel op. Mede dankzij de journalisten en filmmakers die een item maakten over mijn werkwijze  kon ik een vliegende start maken. Hier vind je de artikelen, interviews en filmpjes die over Metgezel zijn verschenen:

  • Metgezel in het AD: “Vertel je diepste geheimen aan een paard. Mensen staan hier soms met tranen in hun ogen” 
  • Een interview op Schie FM over je hart volgen. Luister het hier terug
  • Hieronder het tv-interview met Open Rotterdam

Waar ik eerst alleen maar sessies via via gaf in mijn vrije tijd, loopt het nu hartstikke goed! Ik geloof dat als je je hart volgt, het leven ook in de juiste richting gaat stromen. Dat is bij mij ook wel eens anders geweest. In dit blog lees je wat de eerste stappen waren om mijn hart te volgen en tips die jou misschien ook kunnen helpen. Natuurlijk kan het ook altijd weer beter, volgens mij is dat ondernemers-eigen: Altijd weer nieuwe punten op de horizon te zetten in plaats van te genieten van je resultaten. Gelukkig maar, want ik heb genoeg plannen voor leuke workshops, mooie opstellingendagen en acties. Houd de agenda in de gaten!