Laden Evenementen

« Alle evenementen

Opstellingen met paarden

20 september @ 13:30 - 17:00

- €165
opstelling met paarden
Een opstelling met paarden kan je helpen om meer geluk en rust in je leven toe te laten. Paarden maken zichtbaar wat er in je onderbewuste speelt en daardoor komt er ruimte voor verandering.

Deze dag is voor jou als je een vraag wilt uitwerken met een opstelling in de aanwezigheid van een kudde paarden. Je kunt daarnaast ook representant zijn in de opstelling van de andere vraagsteller. Vaak vormt dit een mooie aanvulling en verdieping. We werken op basis van veiligheid en vertrouwelijkheid in een kleine groep.

Werken met opstellingen is een bijzondere coachingsvorm, die heel goed past bij het werken met paarden vanwege hun liefdevolle gevoeligheid voor energie en het onderbewuste. In een opstelling helpen ze je meer inzicht in jezelf te krijgen en blokkades te doorbreken.

Bij een opstelling werken we met menselijke representanten en met de paarden als vrije elementen. Als de representanten in het veld staan, tonen paarden wat er speelt en waar ruimte is voor verandering. Lees ook de blog: Waarom opstellingen met paarden?

De meest brede thema’s lenen zich voor een opstelling met paarden. Enkele voorbeelden:

  • Je eigen plek innemen in je familie, je relaties en op de werkvloer
  • Gezondheid, vermoeidheid, burn-out, niet verder komen
  • Keuzes maken
  • Balans tussen geven en nemen in je leven herstellen
  • Vanuit je hart gaan leven
  • Voor jezelf gaan staan

Op deze georganiseerde dagen bedragen de kosten €165 voor een vraagsteller. Dit is inclusief een telefonische intake en als je wilt een integratiegesprek aan de telefoon achteraf. De middag is inclusief koffie, thee en wat lekkers. (Mee)komen als representant kost €35 voor de eerste keer. Als je vaker komt representeren, of in een traject zit, dan betaal je alleen de verblijfskosten.

Wil jij een opstelling? Stuur een mail of bel voor een intake. Kun je deze dag niet, dan plannen we in overleg een nieuwe datum waarop andere deelnemers zich dan ook kunnen inschrijven. Mail naar info@metgezel.org of bel/app 06-12121307.

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€165

Organisator

Metgezel
Telefoon:
06-12121307

Locatie

De Nieuwe Maesberg
Harderwijkerweg 2
Arnhem, 6816 VA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€165

Organisator

Metgezel
Telefoon:
06-12121307

Locatie

De Nieuwe Maesberg
Harderwijkerweg 2
Arnhem, 6816 VA
+ Google Maps