Familieopstellingen met paarden

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Familieopstellingen met paarden helpen je om belemmerende patronen te doorbreken, die vaak al vroeg in je leven zijn ontstaan. Doorbreek ze met hulp van de kudde en ervaren begeleiders Heleen de Mooij-Lubbers en Daphne Koenders.

€65 – €165

Zomerse kindermiddag op de boerderij

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Hou jij van paarden en pony's en wil je je graag thuis voelen in de natuur en bij andere kinderen? Dan zijn deze middagen op de boerderij een fijne activiteit in de zomervakantie!

€35

Herfstceremonie in het paardenveld

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Ontmoet gelijkgestemden in het paardenveld tijdens deze Herfstceremonie. We volgen de wijsheid van het seizoen herfst waarin stilte, reflectie, oogsten en loslaten centraal staan. We drinken de hartopenende ceremoniële drank cacao.

€69

Healing en opstellingen met paarden

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

In deze workshop maak je kennis met energetische paardencoaching en opstellingen met paarden. Beweeg mee met de wijsheid van paarden en de natuur rondom jouw vragen en levensthema's.

€55

Winterceremonie in het Paardenveld

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Ontmoet gelijkgestemden in het paardenveld tijdens deze Winterceremonie. We volgen de wijsheid van het seizoen winter waarin verstilling en heling centraal staan. Paarden brengen je in je hart en bij jezelf. We maken gebruik van de collectieve kracht van de kudde én de groep.

€69

Heling van je vrouwenlijn met paarden

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Tot 7 generaties terug hebben je voorouders invloed op je. Maak contact met de energie van de vrouwen die jou voorgingen en onderzoek wat jij daar voor jezelf mee kunt! De paarden laten het je zien.

€49 – €149

Opstelling met paarden (Blaricum)

Blaricum Bergweg

Een ochtend of middag met twee opstellingen, waarbij de deelnemers representant zijn in elkaars opstelling. Deze sessies worden georganiseerd vanuit een netwerk van paardencoaches door heel Nederland.

€150

Lenteceremonie in het Paardenveld

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Vier de lente samen met de paarden en de natuur tijdens deze Lenteceremonie. We volgen de wijsheid van de paarden in dit seizoen, waarin bloei, dankbaarheid en vruchtbaarheid centraal staan.

€69

Couples Cacao

OASE Rotterdam Schiehaven 15 ARotterdam,

Tijdens deze sprankelende ochtenddate serveren we een heerlijk pure, biologische cacaodrank en nodigen we jullie uit om dieper met elkaar te connecten. Onderdeel van de Geestverruimende maand bij OASE Rotterdam.

€95

Cacao ceremonie met klankreis

Rotterdam

Tijdens de ceremonie drinken we een heerlijk pure cacao en stem je af op jouw intentie. Daarna nemen we je mee op een dromerige klankreis naar je hart met klankschalen, gitaar en handpan. Een diepe ontspanning voor lichaam, ziel en geest.

€37,50

Workshop: Uit je hoofd, in je hart

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Paarden hebben een energetisch veld rondom hun hart dat 5x groter is dan dat van de mens. Dat kun je voelen. Je wordt ook gelijk rustig doordat hun hartslag net iets lager is dan die van ons. Daarom kun je bij paarden zo goed leren om uit je hoofd te komen en in je hart te zijn. Dat gaan we doen tijdens deze workshop.

€59,00
© Auteursrecht - Metgezel - Website door: Arriebarrie