Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verlangensopstellingen met paarden

18 november @ 10:00 - 17:00

- €250

In een verlangensopstelling stel je jouw diepe verlangen op. Door een zin te formuleren die we we opstellen tussen de paarden kom je in contact met de onbewuste delen die nog voor een groot gedeelte jouw levenspad bepalen. In de verlangensopstelling kun je deze stukken helen.

Het zijn meestal delen die met de stemmen van jouw familiesysteem spreken. Met een verlangensopstelling krijg je zicht op deze delen, die zich door wat voor omstandigheden dan ook, van je hebben afgescheiden om je te beschermen tegen pijn.

Door ze te herkennen en erkennen kun jij bewust jouw gedrag aanpassen, zodat je weer als autonoom wezen kunt gaan leven.

De paarden zijn gevoelig voor balans, uitgesloten delen, je kracht en je kwetsbaarheden en zij duiden in de opstelling feilloos wat je hebt aan te kijken, te omarmen en te laten gaan om jouw diepe verlangen werkelijkheid te laten worden.

Jij bepaalt dan de weg van jouw levenspad. Jij kiest waar je heen wilt. Jij neemt volledig de regie over jouw leven.

Samenwerking met Wietse Vriens van Torxa

Deze dagen geef ik samen met Wietse Vriens van Torxa. Hij is expert op het gebied van opstellingen van het verlangen. Ik werk vanuit mijn expertise in opstellingen met paarden. We hebben ontdekt dat deze vormen elkaar versterken. Is jouw verlangen toe aan paardenkracht?

Geef je dan op.

Hoe ziet de dag eruit?

We doen deze dag meerdere opstellingen, waarbij deelnemers representant kunnen zijn in elkaars opstellingen. De dag is inclusief een biologische, vegetarische lunch. De kosten bedragen €250,00 voor een vraagsteller en €35,00 als je alleen komt representeren.

Gegevens

Datum:
18 november
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€250

Organisatoren

Metgezel
Torxa

Locatie

De Nieuwe Maesberg
Harderwijkerweg 2
Arnhem, 6816 VA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
18 november
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€250

Organisatoren

Metgezel
Torxa

Locatie

De Nieuwe Maesberg
Harderwijkerweg 2
Arnhem, 6816 VA
+ Google Maps