Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kampvuursessie in samenwerking met Nature Quest

12 mei @ 19:00 - 21:30

Kampvuursessie

We verzamelen rondom een kampvuur om eigen-wijsheid te delen en ons door elkaar te laten inspireren. We doen dit met een talking stick en interactieve oefeningen waardoor iedereen de ruimte krijgt om te delen, zonder anderen van repliek te dienen of ongevraagd advies te geven.

We reiken iedere kampvuursessie een ander thema op een concreet levensgebied aan. De kampvuursessies zijn op basis van vrijwillige donatie dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn kampvuursessies ons cadeautje aan de samenleving en zijn ze voor iedereen toegankelijk. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek of een luisterend oor.

Deze kampvuursessie vindt plaats in Rotterdam, om precies te zijn bij ‘Wollenfoppengroen’. Deze locatie is makkelijk te bereiken met de metro, je stapt uit bij station Ambachtsland. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Het is fijn als je er om 19:00 uur bent, zodat we gezamenlijk kunnen starten. Aanmelden doe je door jezelf in te schrijven via de button hieronder.

In samenwerking met Nature Quest en Wollefoppengroen. Geef je op via de website van Nature Quest.

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
19:00 - 21:30
Site:
https://www.naturequest.nl/quest/kampvuursessie-rotterdam/

Organisatoren

Metgezel
Wollefoppen Groen
Nature Quest

Locatie

Rotterdam

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
19:00 - 21:30
Site:
https://www.naturequest.nl/quest/kampvuursessie-rotterdam/

Organisatoren

Metgezel
Wollefoppen Groen
Nature Quest

Locatie

Rotterdam
© Auteursrecht - Metgezel - Website door: Arriebarrie