Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstellingen met paarden

15 juli 2021 @ 10:00 - 17:00

- €65 – €165
Familieopstelling met paarden

Onzeker zijn, verslavingen, geen grenzen kunnen bewaken, jezelf opofferen… Veel mensen herhalen voortdurend patronen waar ze eigenlijk vanaf willen. Deze patronen zijn vaak gebaseerd op overtuigingen die je lang geleden (vaak onbewust!) bent gaan geloven. Dat terwijl deze patronen je in het nu helemaal niet meer dienen! Is het tijd om dit te doorbreken en jouw stap naar geluk te nemen? Een (familie)opstelling met paarden helpt hierbij.

Tijdens een opstelling wordt inzichtelijk wat er in je onderbewuste speelt en komt er ruimte voor verandering. Paarden, gevoelig als ze zijn, weten precies wat er nodig is om patronen te doorbreken en jezelf te helen.

Systemisch paardencoaches Heleen de Mooij-Lubbers en Daphne Koenders nemen je op donderdag 15 juli mee in het wetende veld, voor opstellingen met een kudde paarden. We werken ook met menselijke representanten. De 3 paarden lopen vrij rond. Ze tonen waar de heling zit en helpen je op energetisch en emotioneel vlak om deze ook echt te ontvangen. Durf jij mee te bewegen met de wijsheid van paarden?

Deskundige begeleiding
Heleen de Mooij-Lubbers (In Eigen Kracht) en Daphne Koenders (Metgezel) zijn beiden paardencoach met een achtergrond in systemisch werk. Beiden werken intuïtief en weten paardentaal naar mensentaal te vertalen. Waar Heleen de kunst kent om met respect voor jouw systeem de kern van je patronen te raken, werkt Daphne energetisch om de liefde weer te laten stromen.

Daphne werkt naast het systemisch werk met energetische healing, sjamanistisch paardenwerk, de verbinding met de natuur en meditatie. Heleen werkt als coach en trainer vanuit diverse methodieken en jarenlange ervaring. Zij kent de kunst te kijken voorbij de beelden en de essentie zichtbaar te laten raken in het bieden van opstellingswerk.

Praktisch en aanmelden
We werken in een kleine groep en nemen de dag de tijd om in een veilige omgeving de diepte in te gaan. Ook ben je representant in de opstellingen van andere deelnemers. Deelname is €165,00 voor een eigen opstelling en €65,00 als je eerst eens mee wilt doen als representant. Ook als representant neem je waardevolle inzichten voor jezelf mee. Prijzen zijn inclusief intake (bij een opstelling), drankjes en snacks. De dag vindt plaats op boerderij Rusthove in Gouderak, midden in het Groene Hart. Opgeven kan via info@metgezel.org.

Gegevens

Datum:
15 juli 2021
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€65 – €165

Locatie

Boerderij RustHove
Middelblok 209
Gouderak, 2831 BN Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15 juli 2021
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€65 – €165

Locatie

Boerderij RustHove
Middelblok 209
Gouderak, 2831 BN Nederland
+ Google Maps