Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtend Paardencoaching (vol)

6 mei 2021 @ 09:30 - 12:00

- €150
Paardencoaching

Ruil je steeds terugkerende patronen in voor een leven met meer vervulling en liefde. Deze ochtenden en middagen met paardenopstellingen helpen je hierbij. We werken met 2 of 3 deelnemers, waarbij de deelnemers representant zijn in elkaars opstelling.

In deze sessies is er alle ruimte om jouw persoonlijke vraag of thema in verbinding te brengen met een kudde vrij rondlopende paarden die je spiegelen, confronteren en liefdevol helen. We werken met opstellingen, waarin de paarden en menselijke representanten je inzichten geven. We ontvangen je in een natuurlijke omgeving met koffie, thee en wat lekkers. Tijdens de integratie van je coaching de dagen erna is er ruimte voor telefonisch contact met de begeleiders.

De opstellingen vinden plaats op doordeweekse dagdelen en worden begeleid door een coach en een co coach uit het netwerk van Kifungo-gecertificeerde paardencoaches. Vanuit dit netwerk vinden deze sessies vinden plaats op verschillende plekken in Nederland. Je kunt terecht o.a. in Gouderak, Blaricum en Bergen. Begeleiders zijn Tessa aan de Stegge, Hester Ingen Housz, Tijn Vuijk en Daphne Koenders (Metgezel).

Komende opstellingsochtenden:
6 mei Gouderak Daphne Koenders i.s.m. Tessa aan de Stegge (Vol)
7 mei Blaricum Daphne Koenders i.s.m. Hester Ingen Housz (Vol)
21 mei Blaricum Daphne Koenders i.s.m. Hester Ingen Housz en Tijn Vuijk (Vol)
28 mei Blaricum Daphne Koenders i.s.m. Hester Ingen Housz en Tijn Vuijk
10 juni Gouderak Daphne Koenders i.s.m. Tijn Vuijk

Gegevens

Datum:
6 mei 2021
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
€150

Gegevens

Datum:
6 mei 2021
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
€150
© Auteursrecht - Metgezel - Website door: Arriebarrie