Ben jij klaar om een diepere laag te openen in jezelf en met paarden aan de slag te gaan? 

Zeg eens eerlijk, ben jij genoeg aan het genieten van het leven? Doe je wat je wilt doen en kun je alles goed aan? Of ben je aan hard ploeteren en geniet je alleen af en toe, als alles af is in het weekend? Heb je soms de vraag waarom je jezelf zo moet bewijzen? Of, ben jij iemand die weet hoe het is als het een periode minder gaat? Heb je een een burn-out gehad, of te maken gehad met ziekte, verlies, depressie of iets anders, waardoor jij hebt gevoeld hoe diep je kunt gaan?

Natuurlijk, je hebt de omstandigheden zoals ze zijn aangegrepen om te groeien. Je bent iemand die al wat aan zelfontwikkeling heeft gedaan, hebt nieuwe stukken van jezelf ontdekt en bent nieuwsgierig naar wat er nog meer is tussen hemel en aarde dan de dagelijkse beslommeringen. Dat niet alles op je levenspad geweldig was, heeft ook wat gebracht: het bracht je dichter bij jezelf dan ooit tevoren. Je bent je emotioneel en spiritueel aan het ontwikkelen. Je bent toe aan het openen van jouw potentieel.

Maar waarom ervaar je soms toch nog rafelrandjes van oude stress? Of handel je toch weer naar de verwachtingen van anderen? Lig je soms nog nachten wakker, of heb je een paniekaanval? Je was toch op de goede weg? Soms val je nog in oude patronen, of doe je misschien toch nog dingen waar je lijf nee tegen zegt.

Als jij hier iets in herkent, dan nodig ik je uit om echt kwalitatieve tijd voor jezelf te gaan hebben. Om de bijzondere, krachtige, spirituele vrouw in jezelf weer te gaan ontmoeten. Om met mij en de paarden stukken te doorwerken, zodat je je weer helemaal verbonden voelt. Met het traject Levenskunst nodig ik je uit om jezelf eens in de drie weken (at least!) een moment voor jezelf te hebben, om te groeien met iemand die met je meeloopt, tussen de paarden en in de natuur.

Eén-op-één coachtraject afgestemd op jouw levensvragen

In het traject Levenskunst maak jij elke 3 weken tijd voor een mooie ochtend of middag voor jezelf in het bos, waarin ik je samen met de paarden begeleid om in contact te komen met je diepere lagen. Je reconnect met je hart, emoties, intuïtie, maakt je diepe weten wakker, leert je gevoel te benutten en energetisch werken. Je laadt op, bent buiten in de natuur en krijgt nieuwe inzichten over jezelf en je leven. Je voelt je weer helemaal verbonden.

Maar dat niet alleen: je traint je intuïtie en leert zelf met energie te werken en space te holden voor jezelf en je eigen processen, waardoor het leven makkelijker gaat. Je krijgt fijne korte, reminder oefeningen zodat je in je dagelijks leven je frequentie hoog houdt én er is tussentijds energetisch support op afstand.

In de sessies leer je nieuwe bewegingen te integreren in je systeem, zodat je patronen kunt veranderen en écht tot rust kunt komen. De paarden helpen om persoonlijke en spirituele ontwikkeling samen te brengen.

Het resultaat: je levensenergie stroomt weer, je voelt je veilig in jezelf en verbonden met de magie van het leven, de natuur en de mensen om je heen. Juist als het allemaal nog best spannend voelt, is het fijn om een Metgezel naast je te hebben die je mentor is in dit proces.

Dit traject is voor jou als je voelt dat je:
– meer energie nodig hebt
– dingen wilt doen die voor jou kloppen
– je frequentie wil verhogen of hoog wilt houden
– op jouw eigen plek wil staan in je familiesysteem
– je intuïtief of spiritueel wil ontwikkelen
– goed voor jezelf wilt zorgen
– meer wilt verbinden met de natuur
– de wijsheid van de paarden wilt ontdekken
– meer stevigheid wil ontwikkelen in relaties met vrienden, familie en in de liefde
– energetisch dingen wilt neerzetten, zodat het in het leven gemanifesteerd kan worden
– klaar bent om jouw levenskunst te ontdekken!

Het traject Levenskunst: alles op een rijtje

Sessie 1: Bedding voor jou – Intakegesprek en sessie tussen de paarden

Eigenwaarde – vrouwelijke energie – creëren – je moeder – rust & stress – voelen – controle & loslaten

Sessie 2: In eigen kracht – Sessie tussen de paarden

Zelfvertrouwen – mannelijke energie – manifesteren – je vader – richting & keuzes – goed voor jezelf zorgen

Sessie 3: Terug naar je hart – Cacao ceremonie met jezelf op een plek naar keuze

Luisteren naar je hart – in contact met jouw gaven en talenten – thuis bij jezelf

Sessie 4: Jouw levenskunst bekrachtigen met een ceremonie tussen de paarden – Ceremonie tussen de paarden en integratiegesprek

Het wetende veld – persoonlijke boodschappen – spiegeling en natuurkracht – in je element zijn – energetisch werken – uniek zijn

Tussentijds

Energetische support, schrijfoefeningen en journaling, toegang tot begeleide meditaties en mogelijkheid tot support en tussentijds contact via telefoon en whatsapp.

Wat krijg je?

Op locatie; holistisch centrum de Maesberg op de Veluwe nabij Arnhem:
– Elke sessie een reading van je energie met de paarden
– Herstellen van de orde in je familiesysteem met behulp van paarden
– Werken met familieopstellingen en systemisch werk
– Connecten met jezelf op zielsniveau dankzij de spiegel van de paarden
– Een verbonden sjamanistische ceremonie tussen de paarden in verbinding met het spirituele veld en je hogere zelf
– De kans om voor of na elke sessie een heerlijke boswandeling te maken

In de comfort of your own home:
– Een cacao ceremonie die je laat voelen hoe je zelf gebruik kunt maken van je krachtbronnen
– De tools om space te holden voor je eigen proces
– Schrijfopdrachten die je terugbrengen bij jezelf en je intuïtie
– Een reis naar je hart en gevoel met geleide meditaties die je ook na dit traject nog terug kunt luisteren
– Tussentijds telefonisch contact en/of app contact
– Drie maanden lang energetische bedding voor jouw persoonlijke groei

Jouw investering: €489,00

Jouw leven is kunst. Zullen we samen creëren?

De wijsheid van paarden

Stoppen met belemmerende patronen lukt alleen door te voelen hoe het ook kan. Paarden weten vanuit hun oergevoel wat er wel en niet klopt voor jou. Zij spiegelen je en leiden je naar de delen van je ziel die nu rijp zijn om aan te boren als krachtbron. 

Als geen ander weten ze wat niet meer dient en losgelaten mag worden. Soms denk je dat je iets moet aanpakken en laten de paarden zien wat je eigenlijk mag doen. En het goede nieuws? Als bij jou het kwartje valt, dan reageren de paarden daar meteen op.

Paarden brengen je weer in je lijf, je gevoel en ze werken met jouw energie. Zo kun jij blokkades en patronen doorbreken. Ze werken lichamelijk, emotioneel, systemisch en energetisch. Het energetisch werk dat je in de wei doet, vertaalt zich heel concreet naar een fijner gevoel, meer verbinding en nieuwe stappen in je leven.

De energie werkt door

Ook tussen de paardensessies door werk je aan het toelaten van meer zelfliefde, zelfvertrouwen, plezier en gezonde patronen. In dit traject zit je 3 maanden in een energetische container en support ik je op afstand. Dit kan via de reiki waar ik mee werk én ook gewoon door het tussentijds contact houden via Whatsapp 😉 Tussen de afspraken door hebben we regelmatig contact om te zorgen dat de sessies goed integreren.

Schrijfopdrachten helpen hier ook bij. De pen is je weg om contact te maken met je onderbewuste. Daarnaast geef ik je oefeningen om jezelf beter te leren kennen, je spirituele leven te verrijken en je ziel te voeden. Je krijgt toegang tot verschillende audiomeditaties voor verschillende momenten in je proces.

Cacao als faciltator

Tegen het einde van het traject doe je met jezelf, op een plek die jij uitkiest, een cacao ceremonie om alles wat je hebt geleerd te bekrachtigen en het traject te integreren. Een basis voor of een bekrachtiging van  jouw self care practise. Met geleide meditaties en meegeleverde cacao ga jij in jouw safe space het geleerde in de praktijk brengen.

Al eeuwen is cacao het medicijn dat mensen terugbrengt naar hun hart. Met goede begeleiding leert cacao je om naar je innerlijke stem te luisteren. Cacao is daarom de ideale facilitator om je proces een sprong te geven tijdens dit traject.

Gun jezelf een Metgezel

Samen met de paarden ben ik, Daphne Koenders, je gids in het systemische en energetische veld. Als metgezel loop ik een eindje met je op.

Nergens voel ik mij meer thuis dan in het systemische en energetische veld. Daarnaast navigeer ik mij ook door de aardse wereld, niet wars van emoties, diepe gevoelens, overlevingsmechanismes, schaamte en verlangen. Wetende hoe spannend en kwetsbaar het is, nodig ik je uit je masker af te zetten en te landen in de liefdevolle bedding die ik met zachte kracht voor je schep

We werken met de dynamiek van de kudde, de natuurwetten, systemisch werk en jouw energie. Jij ervaart de liefdevolle steun en spiegel van de paarden. Ik help je om dit in je lijf te voelen, zodat inzichten écht verankeren en niet in je hoofd blijven zitten of blijven zweven.

Meer dan ‘coach’ of ‘healer’ ben ik mens, net als jij. Vanuit deze gelijkwaardigheid loop ik graag een eindje met je op. We zijn allemaal al heel. Desalniettemin komen we in ons leven stukken tegen die om aandacht vragen, zodat we kunnen groeien.

coaching met paarden Arnhem Oosterbeek

Ontdek wat paarden te bieden hebben op het gebied van persoonlijke groei en heling

Reviews

“Het afgelopen half jaar mocht ik drie keer de wei op samen met Daphne. Het was voor mij nieuw om door paarden begeleid te worden. Ik voel diepe eerbied voor de paarden en de zuivere spiegels en ondersteuning die zij boden. Daarnaast voel ik grote dankbaarheid voor de puurheid en afstemming waarmee Daphne de paarden vertolkte. Vanuit een zachte kracht en passie voor het werk dat zij doet en met heel veel zorg naar mijn behoeften in het moment. De sessies hebben me geholpen om meer inzicht te krijgen in de relatie met mijn ouders en mijn eigen vrouwelijkheid en seksualiteit. Ik mocht hierin loslaten en verbinding voelen met mijn eigen kracht. De beelden die de paarden mij voorspiegelden zal ik niet meer vergeten en hebben een innerlijke verschuiving teweeg gebracht.”

“De sessies met Daphne en haar paarden geven me steeds nieuwe inzichten in mijn gedrag, mijn angsten en patronen die ik mezelf aangeleerd heb om te overleven. De paarden laten me zien en voelen hoe het echt is. Daardoor kom ik bij de kern, meer dan dat ik er alleen over na zou denken. Ik kan het bij de paarden echt doorvoelen, helen en stap voor stap meer mezelf worden.”

“Kijk, volgens mij is de sessie al begonnen”, zegt Daphne. Ik kijk om en de bruine merrie met haar heldere ene oog kijkt me aan met een blik vol vertrouwen en steun. Ik schiet vol en zeg “ja…”

Wat daarna gebeurt is een opeenstapeling van bijzondere betekenisvolle aanwijzingen en verwerkingsmomenten. Bijna teveel om zo even hier te benoemen… Wat niet teveel is om te benoemen is de zachtheid, open hart en de wijze blik die Daphne tentoonspreidt. Ze is resoluut in haar uitleg in wat ze ziet en voelt en tegelijkertijd kan ze mee bewegen met wat aandient. Het respect waarmee ze Het Veld, De Paarden en mij bejegent schept een heel vertrouwde basis. Ik ga zeker nog vaker met Daphne het wonderbaarlijke Paardenveld betreden.

“It was definitely a unique and grounding experience. The interaction with the horses combined with the interpretation of their behaviour given by Daphne, creates another dimension. It was a beautiful experience. Thank you Daphne!”

“Ik heb onlangs een opstelling gedaan in een groepje tijdens de workshop Uit  je hoofd, in je hart. Het is magisch wat er ontstond en wat de paarden deden om verbinding te leggen. Daphne vertaalde wat de paarden lieten zien. Magisch was het, back to nature. Ik gun dit iedereen, of je nou van paarden houdt of niet, dit geeft nieuwe inzichten en heling.”

“Onder de intuïtieve en liefdevolle begeleiding van Daphne doken we het veld in, waar ik als representant dit keer meedeed. De opbouw was fijn, de opstelling zelf krachtig, voor zowel de representanten als degene voor wie de opstelling was. Hoe bijzonder om dat met de steun van paarden te doen. Ik kan Metgezel zeker aanraden. Voor nu beleef ik na, integreer ik al deze diepe lessen en heling en hoop ik nog vaak deel te gaan nemen!”

“Een middag met Metgezel was een hele fijne ervaring. Daphne is een open en warme persoonlijkheid en stelt je op je gemak. Midden tussen de paarden wat voelt of je onderdeel van de kudde bent, is heel speciaal. Een hoop inspiratie meegenomen naar huis.”

“Wat een mooie en fijne sessie met de paarden heb ik gehad onder de deskundige leiding van Daphne. De sessie heeft me erg veel inzichten en eyeopeners gegeven en het was bijzonder voor mij om voor het eerst een opstelling met paarden te kunnen doen.”

Bekijk ook:

Coaching met paarden

In een coaching met paarden maak je contact met de kudde paarden die je spiegelen rondom jouw vraag. Het kan gaan om dagelijkse situaties waar je tegenaan loopt, maar ook om grote levensvragen.

Opstellingen met paarden

Een opstelling met paarden is een krachtige ervaring. Opstellen helpt als je steeds te maken hebt met dezelfde belemmerende patronen. Paarden laten zien wat er nodig is om de balans in je systeem te herstellen.

Workshops en moderne ceremonies

In een kleine groep gaan we aan de slag met thema’s zoals leven vanuit je hart, familie en persoonlijke kracht. Bijvoorbeeld in de workshop Uit je hoofd, in je hart met paarden. Of de cacao ceremonies, zonder paarden.

© Auteursrecht - Metgezel - Website door: Arriebarrie