Ben jij klaar om een diepere laag in jezelf te openen? 

Vermoed je dat de antwoorden op jouw vragen niet zitten bij wat je weet en begrijpt? Het Paardenmedicijn brengt je een andere ervaring: kijken naar je leven vanuit het perspectief van de kudde. Bij het Paardenmedicijn stellen we ons open de boodschappen van de kudde; een kortdurend maar impactvol traject.

Het Paardenmedicijn is geen paardencoaching waarbij het paard als instrument wordt ingezet. Als het paard het medicijn is, dan is de kudde leidend. Een reis buiten je kaders, in je gevoel en onderbewuste. Dit alles in de liefdevolle ruimte van de paarden.

Wat gaat er gebeuren?

Elke sessie is anders en we weten van tevoren nooit wat er gaat gebeuren, maar in elk geval laten paarden je voelen wat er op dat moment nodig is om samen te vallen met de kudde. Stevig op je benen staan. Er helemaal mogen zijn. Wakker gemaakt worden voor jouw potentie. Tranen die je niet snapt, terwijl je wel voelt dat je transformeert. In hun energieveld kom je bij het dieper weten in jezelf, waardoor het leven weer kan stromen.

Bij het paardenmedicijn sta je stevig op de grond, terwijl de kudde en de collectieve energie van het wezen paard je verder brengen. Dit doen ze vanuit hun aardse kracht, maar ook vanuit hun verbinding met de spirituele intelligentie. Een oerervaring, waarbij ik, Daphne, je Metgezel ben, die je helpt de taal van de kudde te verstaan. Ik sta naast je, steun je en bewaak het proces.

Wat houdt het in?

Sessie 1: Paardenmedicijn

Kennismaken – meditatie – ontmoeting met de kudde – bedding ervaren -spiegel -contact met het onderbewuste – reading & healing – oergevoel

Sessie 2: Paardenmedicijn

Ontmoeting met de kudde – reading & healing – overgave – liefde-  nieuwe stappen – het onbekende

Sessie 3: Integratiewandeling in het bos

Begrijpen – rust – natuurbad – jezelf zijn – opladen – inzichten

Locatie

Holistisch centrum de Nieuwe Maesberg op de Veluwe nabij Arnhem

Dit traject is voor jou als je voelt dat je:

– een vraag hebt waar je met je hoofd niet uitkomt
– in de overgave wilt gaan
– op jouw eigen plek wil staan in het leven
– je intuïtief of spiritueel wil ontwikkelen
– meer wilt verbinden met de natuur
– de wijsheid van de paarden wilt ontdekken
– meer stevigheid wil ontwikkelen in relaties met vrienden, familie en in de liefde
– nieuwe stappen wilt maken in het onbekende en daar wat steun bij nodig hebt
– het verlangen hebt om met het wezen paard in contact te staan

Wat krijg je?

– 2 sessies in een kudde paarden
– 1 integratieve wandeling in het bos, met of zonder paard
– de ruimte om te connecten met jezelf op andere lagen dan je gewend bent
– mooie, rake lessen van de paarden
– een nieuwe blik op paarden
– het vermogen om beter contact te maken met paarden en de natuur
– het dieper ervaren van de natuur en als je wilt spiritualiteit
– elke 2 a 3 weken een ochtend of middag voor jezelf in het bos
– als je wilt: tussentijdse support bij je vragen via telefoon of whatsapp

Investering in jezelf

Tijdelijk actietarief: €365

*inclusief BTW voor particulieren / exclusief BTW bij factuur op naam van een bedrijf

De wijsheid van paarden

Stoppen met belemmerende patronen lukt alleen door te voelen hoe het ook kan. Paarden weten vanuit hun kuddegevoel wat jij als ‘mede kuddelid’ nodig hebt. Zij spiegelen je en leiden je naar de delen van jou die nu rijp zijn om aan te boren als krachtbron. Als geen ander weten ze wat niet meer dient en losgelaten mag worden. En het goede nieuws? Als bij jou het kwartje valt, dan reageren de paarden daar meteen op.

Paarden brengen je weer in je lijf, je gevoel en ze werken met jouw energie. Zo kun jij blokkades en patronen doorbreken. Ze werken lichamelijk, emotioneel, systemisch en energetisch.

Gun jezelf een Metgezel

Samen met de paarden ben ik, Daphne Koenders, je gids in het systemische en energetische veld. Als metgezel loop ik een eindje met je op.

Nergens voel ik mij meer thuis dan in het systemische en energetische veld. Daarnaast navigeer ik mij ook door de aardse wereld, niet wars van emoties, diepe gevoelens, overlevingsmechanismes, schaamte en verlangen. Wetende hoe spannend en kwetsbaar het is, nodig ik je uit je masker af te zetten en te landen in de liefdevolle bedding die ik met zachte kracht voor je schep

We werken met de dynamiek van de kudde, de natuurwetten, systemisch werk en jouw energie. Jij ervaart de liefdevolle steun en spiegel van de paarden. Ik help je om dit in je lijf te voelen, zodat inzichten écht verankeren en niet in je hoofd blijven zitten of blijven zweven.

Meer dan ‘coach’ of ‘healer’ ben ik mens, net als jij. Vanuit deze gelijkwaardigheid loop ik graag een eindje met je op. We zijn allemaal al heel. Desalniettemin komen we in ons leven stukken tegen die om aandacht vragen, zodat we kunnen groeien.

coaching met paarden Arnhem Oosterbeek

Het paard is collectief bezig om de harten van mensen te openen, ons bewust te maken van ons potentieel.

Reviews

“Het afgelopen half jaar mocht ik drie keer de wei op samen met Daphne. Het was voor mij nieuw om door paarden begeleid te worden. Ik voel diepe eerbied voor de paarden en de zuivere spiegels en ondersteuning die zij boden. Daarnaast voel ik grote dankbaarheid voor de puurheid en afstemming waarmee Daphne de paarden vertolkte. Vanuit een zachte kracht en passie voor het werk dat zij doet en met heel veel zorg naar mijn behoeften in het moment. De sessies hebben me geholpen om meer inzicht te krijgen in de relatie met mijn ouders en mijn eigen vrouwelijkheid en seksualiteit. Ik mocht hierin loslaten en verbinding voelen met mijn eigen kracht. De beelden die de paarden mij voorspiegelden zal ik niet meer vergeten en hebben een innerlijke verschuiving teweeg gebracht.”

“De sessies met Daphne en haar paarden geven me steeds nieuwe inzichten in mijn gedrag, mijn angsten en patronen die ik mezelf aangeleerd heb om te overleven. De paarden laten me zien en voelen hoe het echt is. Daardoor kom ik bij de kern, meer dan dat ik er alleen over na zou denken. Ik kan het bij de paarden echt doorvoelen, helen en stap voor stap meer mezelf worden.”

“Kijk, volgens mij is de sessie al begonnen”, zegt Daphne. Ik kijk om en de bruine merrie met haar heldere ene oog kijkt me aan met een blik vol vertrouwen en steun. Ik schiet vol en zeg “ja…”

Wat daarna gebeurt is een opeenstapeling van bijzondere betekenisvolle aanwijzingen en verwerkingsmomenten. Bijna teveel om zo even hier te benoemen… Wat niet teveel is om te benoemen is de zachtheid, open hart en de wijze blik die Daphne tentoonspreidt. Ze is resoluut in haar uitleg in wat ze ziet en voelt en tegelijkertijd kan ze mee bewegen met wat aandient. Het respect waarmee ze Het Veld, De Paarden en mij bejegent schept een heel vertrouwde basis. Ik ga zeker nog vaker met Daphne het wonderbaarlijke Paardenveld betreden.

“It was definitely a unique and grounding experience. The interaction with the horses combined with the interpretation of their behaviour given by Daphne, creates another dimension. It was a beautiful experience. Thank you Daphne!”

“Ik heb onlangs een opstelling gedaan in een groepje tijdens de workshop Uit  je hoofd, in je hart. Het is magisch wat er ontstond en wat de paarden deden om verbinding te leggen. Daphne vertaalde wat de paarden lieten zien. Magisch was het, back to nature. Ik gun dit iedereen, of je nou van paarden houdt of niet, dit geeft nieuwe inzichten en heling.”

“Onder de intuïtieve en liefdevolle begeleiding van Daphne doken we het veld in, waar ik als representant dit keer meedeed. De opbouw was fijn, de opstelling zelf krachtig, voor zowel de representanten als degene voor wie de opstelling was. Hoe bijzonder om dat met de steun van paarden te doen. Ik kan Metgezel zeker aanraden. Voor nu beleef ik na, integreer ik al deze diepe lessen en heling en hoop ik nog vaak deel te gaan nemen!”

“Een middag met Metgezel was een hele fijne ervaring. Daphne is een open en warme persoonlijkheid en stelt je op je gemak. Midden tussen de paarden wat voelt of je onderdeel van de kudde bent, is heel speciaal. Een hoop inspiratie meegenomen naar huis.”

“Wat een mooie en fijne sessie met de paarden heb ik gehad onder de deskundige leiding van Daphne. De sessie heeft me erg veel inzichten en eyeopeners gegeven en het was bijzonder voor mij om voor het eerst een opstelling met paarden te kunnen doen.”

Bekijk ook:

Coaching met paarden

In een coaching met paarden maak je contact met de kudde paarden die je spiegelen rondom jouw vraag. Het kan gaan om dagelijkse situaties waar je tegenaan loopt, maar ook om grote levensvragen.

Opstellingen met paarden

Een opstelling met paarden is een krachtige ervaring. Opstellen helpt als je steeds te maken hebt met dezelfde belemmerende patronen. Paarden laten zien wat er nodig is om de balans in je systeem te herstellen.

In dit dagprogramma maak je verbinding met paarden en de natuur, krijg je nieuwe inzichten, voed je je ziel met moderne rituelen en kom je helemaal thuis in je eigen bron. Herbronnen is een traject dat je elk seizoen een moment van verdieping, zingeving en ontspanning biedt op een fijne, geaarde plek in een kudde van 23 paarden op de Veluwe.

© Auteursrecht - Metgezel - Website door: Arriebarrie