De coachings en opstellingen met paarden vinden vanaf februari plaats op een nieuwe plek: de monumentale boerderij RustHove in Gouderak.

Een (p)aards paradijs; een weiland omringd door knotwilgen met vrije wandel naar de schuilstal. Ik ben zo blij voor de paarden, omdat ze er met deze plek echt op vooruit gaan. De sessies blijf ik geven met de paarden Guida en Mila en de pony Louise. Ook voor mensen is dit een fijne plek. Ik ontvang je graag in de hooiberg bij mijn straalkacheltje met een warme kop thee en uitzicht op de paardenwei.

Goed bereikbaar

Boerderij RustHove is een monumentale boerderij in Gouderak, 25 minuten rijden vanaf Rotterdam en 25 minuten rijden vanaf Utrecht. Voor de deur stopt een bus. Deze prachtige boerderij ligt midden in het Veenweidegebied, een beschermd natuurgebied dat bekend staat om de bijzondere populatie weide- en moerasvogels.

In de krant

De eigenaren van boerderij RustHove, Kaspar en Madeleine, zijn bezig met herbestemming om de plek om te toveren tot de vervulling van hun droom: bedrijven aan huis, buitenspelende kinderen, mogelijkheid tot een mantelzorgconstructie en… een paradijs voor paarden! Deze week verscheen hun verhaal in het AD.

De coachings en opstellingen met paarden vinden vanaf februari plaats op een nieuwe plek: de monumentale boerderij RustHove in Gouderak
Screenshot van het artikel in het AD, foto: Pim Mul

Coaching met paarden

Kortom, een prachtige plek om de magie tussen mens dier en natuur te beleven en op een diep niveau inzicht te krijgen. In het veld bij de paarden word je voorgespiegeld wat er leeft in je onderbewuste. Liefdevol tonen de paarden wat je aan mag kijken en wat er nodig is. Ze werken op fysiek, energetisch en systemisch niveau en staan symbool voor dynamieken in jou.