Individuele coaching met paarden

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Paarden zijn zeer gevoelige dieren en voelen je feilloos aan. Ik vertaal het gedrag van de paarden naar een taal die jij begrijpt en samen zetten we stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Een sessie bij de paarden kun je boeken op doordeweekse dagen en in overleg in het weekend.

€95

Dagdeel (familie)opstellingen met paarden

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Tijdens een ochtend of middag (familie)opstellingen met paarden krijg je inzicht in je patronen én hoe je ze kunt doorbreken. Tijdens een ochtend of middag opstellingen met paarden is er ruimte voor twee vraagstellers en enkele representanten. De middagen vinden plaats op aanvraag.

prijs op aanvraag

Schoon je vrouwenlijn op

Ecodorp Bergen

Tot 7 generaties terug hebben je voorouders invloed op je. Maak contact met de energie van de vrouwen die jou voorgingen en onderzoek wat jij daar voor jezelf mee kunt! De paarden laten het je zien.

€69

Winterceremonie in het Paardenveld

Boerderij RustHove Middelblok 209Gouderak,

Ontmoet gelijkgestemden in het paardenveld tijdens deze Winterceremonie. We volgen de wijsheid van het seizoen winter waarin verstilling en heling centraal staan. Paarden brengen je in je hart en bij jezelf. We maken gebruik van de collectieve kracht van de kudde én de groep.

€69
© Auteursrecht - Metgezel - Website door: Arriebarrie